Discussion:
test
Add Reply
King Beowulf
2020-07-15 06:07:04 UTC
Reply
Permalink
test pan patch
King Beowulf
2020-07-15 06:11:58 UTC
Reply
Permalink
Post by King Beowulf
test pan patch
it appears the upstream patch to pan-0.146 so that posting now works
again in Slackware64-current (15.0). I had to remove the XFACE code from
the header. weird? used that wee pix for ages.

-sigh.
King Beowulf
2020-07-15 07:02:08 UTC
Reply
Permalink
Post by King Beowulf
Post by King Beowulf
test pan patch
it appears the upstream patch to pan-0.146 so that posting now works
again in Slackware64-current (15.0). I had to remove the XFACE code from
the header. weird? used that wee pix for ages.
-sigh.
all the details here for the curious:
https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/slackware64-current-
multilib-pan-0-146-error-sending-posts-pan-issue-103-patch-fix-4175677594/
King Beowulf
2020-07-15 07:38:07 UTC
Reply
Permalink
Post by King Beowulf
Post by King Beowulf
Post by King Beowulf
test pan patch
it appears the upstream patch to pan-0.146 so that posting now works
again in Slackware64-current (15.0). I had to remove the XFACE code
from the header. weird? used that wee pix for ages.
-sigh.
https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/slackware64-
current-
Post by King Beowulf
multilib-pan-0-146-error-sending-posts-pan-issue-103-patch-
fix-4175677594/

more test noise. eternal-september server wont post X-face here, but will
elsewhere. How about Aioe.org?
Chris
2020-07-15 09:06:20 UTC
Reply
Permalink
Post by King Beowulf
test pan patch
test pan patch
Poprocks
2020-07-15 16:46:08 UTC
Reply
Permalink
Post by King Beowulf
test pan patch
It works!

Loading...